Jyskille myyjäksi koulutuksen kautta!

Kouluttaudu Myynnin moniosaaja - RekryKoulutuksella JYSKille myyjäksi!


Jysk on tanskalainen myymäläketju, joka myy kotitaloustarvikkeita, kuten patjoja, huonekaluja ja sisustusta. Jyskillä on noin 3200 myymälää ympäri maailman, joista Suomessa yli 90. Myyjän tärkein tehtävä on myydä, tarjota Suomen parasta asiakaspalvelua ja auttaa asiakkaita tekemään hyviä ostopäätöksiä. Myös varastotyöskentely kuuluu työtehtäviin.


Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joiden asiakkuus TE-toimistossa/kuntakokeilussa on voimassa. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle myyjän sekä asiakaspalvelijan työssä tarvittavat tiedot ja taidot työelämään ja onnistumisiin.


TO 11.8.2022 klo 13.00 TE-livelähetyksessä kuulet lisää ja voit osallistua keskusteluun chatin kautta! Vieraina lähetyksessä ovat Jyskiltä HR Business Partner Miki Lindblom ja myyjä Aura Simolin

sekä kouluttaja Lauri Salmivaara Y4Workisltä.


Lue lisää ja hakuohjeet:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/707013

https://jysk.fi/

https://y4works.fi/


Voit seurata lähetyksiä TE-live.fi -sivuilla sekä YouTube-kanavalla "Uudenmaan TE-palvelut". Kaikki lähetykset voit katsoa milloin vain jälkitallenteina näiltä sivuilta. Kaikki tallenteet tekstitetään noin viikon kuluessa lähetyspäivästä.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.