Työllisty Vähälä Yhtiöt / DB Schenker Oy: lle ajoneuvonkuljettajaksi!

Työllisty Vähälä Yhtiöt / DB Schenker Oy:lle ajoneuvonkuljettajaksi RekryKoulutuksen kautta. Koulutukseen otetaan kahdeksan opiskelijaa. Tarjolla olevat työsuhteet ovat joko toistaiseksi voimassa olevia tai määräaikaisia. Koulutuksesta vastaa kuljettajakoulutusyritys CAP Pro Academy

 

TE-live lähetyksessä pääset tutustumaan työnantajaan ja yrityksen arkeen. Aihetta on avaamassa kehittämispäällikkö Johanna Holkko Vähälä Yhtiöistä. Opiskelijat saavat koulutuksessa kaikki työssä tarvittavat kortit, luvat ja pätevyydet. Koulutuksen monipuolisesta sisällöstä ja hakukriteereistä saapuu kertomaan aluepäällikkö Janne Tiainen CAP Pro Academy.

Saat myös tuoreet terveiset alan ammattilaiselta.


Koulutus on suunnattu TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille, jotka ovat täyttäneet vähintään 21 vuotta. Hakijoilla tulee olla B-luokan ajokortti ja CE-ajokorttiluvan edellyttämä hyvä terveys. Lisäksi Hakijoilta odotetaan oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoista asennetta.


Seuraa suoraa lähetystä ja osallistu keskusteluun netissä Lähetykset | TE-live.

Kysy ja kommentoi. Voit esittää kysymyksiä koko suoran lähetyksen ajan tai voit vaihtoehtoisesti kysyä ennakkoon. Lähetyksestä jää tallenne TE-liven nettisivuille.Tutustu työnantajaan:

Vähälä Yhtiöt | DB Schenker


Nähdään livessä!

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.