Isarvo hakee isännöinnin ammattilaisia!

Tule seuraamaan lähetystä ja tutustumaan Isarvoon työnantajana! Voit myös lähettää omia kysymyksiä chatin kautta suoraan yrityksen edustajille.


Isännöintipalvelu Isarvo Oy on palvellut asiakkaitaan menestyksellisesti jo yli kolme vuosikymmentä tarjoten nykyaikaista isännöintipalvelua yhdeksällä paikkakunnalla. Yritys työllistää noin 50 isännöinnin ammattilaista, joiden tehtävänä on pitää hyvää huolta asiakasyhtiöiden taloudesta ja kiinteistöstä.


Nyt haussa on isännöitsijä Varkauteen sekä vastaava isännöitsijä Tampereelle vastaamaan nimettyjen asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kehittämisestä, toimintakyvystä, hallinnosta sekä taloudesta. Eduksi katsotaan riittävät näytöt isännöinnistä ja alalle soveltuva koulutus esim. IAT, sekä kokemus hankejohtamisesta ja talousosaamisesta. Työnantaja on myös valmis kouluttamaan, mikäli aiempaa kokemusta tai alalle soveltuvaa koulutusta. Tällöin asenteesi ja motivaatiosi ratkaisevat.

 

Tutustu avoimiin tehtäviin:

Isännöitsijä, Varkaus (isarvo.fi)

Vastaava isännöitsijä, Tampere (isarvo.fi)


Seuraa suoraa lähetystä ja osallistu keskusteluun netissä TE-liven nettisivuilla. Voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, halutessasi anonyymisti. Lähetyksestä jää myös tallenne TE-liven nettisivuille.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.