Työllisty Liperin kunnan varhaiskasvatukseen - osallistu myös live-rekrytointitapahtumaan 16.12.2021 ja kuulet lisää!

Liperin kunnalla on työmahdollisuuksia varhaiskasvatuksessa nyt ja tulevaisuudessa! - tule mukaan lähetykseen kuulemaan tämän hetken avoimista paikoista ja osallistu myös rekrytointitapahtumaan paikan päällä Liperin Duunitalolla 16.12.2021 klo: 13.00-15.00!


TE-live-lähetyksen aikana voit kysyä kysymyksiä chatissa, tai voit lähettää meille ennakkokysymyksen lähetykseen esitettäväksi.


Liperin kunnan Taikametsän päiväkotiin etsitään tällä hetkellä varhaiskasvatuksen opettajaa sekä kahta lastenhoitajaa määräaikaisiin tehtäviin.


Lisäksi Liperin kunnan päiväkodeissa ja esiopetuksessa on tarjolla eripituisia sijaisuuksia lastenhoitajan, varhaiskasvatuksen opettajan ja ryhmäavustajan tehtävissä. Yksiköt sijaitsevat Liperissä, Ylämyllyllä ja Viinijärvellä.


Tässä lähetyksessä kuulet lisää Liperin kunnan varhaiskasvatuksen työmahdollisuuksista. Mukana ovat Liperin kunnan varhaiskasvatuksen johtaja Sirkka Helisten. Hän kertoo tämän hetken avoimista työpaikoista varhaiskasvatuksessa ja tulevista työmahdollisuukssta sekä työskentelystä Liperin kunnalla.


Lisäksi työhön valmentaja Nelli Ikonen kertoo 16.12.2021 Liperissä pidettävästä live-rekrytointitapahtumasta, jossa kuulet ja voit keskustella tarkemmin varhaiskasvatuksen työmahdollisuuksista ja mm. ilmoittautua mukaan varhaiskasvatuksen sijaisrekisteriin. Tapahtuma pidetään Liperin Duunitalolla 16.12.2021 klo 13.00-15.00 ja sen järjestävät Liperin työllisyyspalvelut ja ytyä-hanke. Lisätiedot tapahtumasta löydät Liperin kunnan työllisyyspalveluiden Facebook-sivuilta: Liperin kunnan työllisyyspalvelut | Facebook


Mukana lähetyksessä ovat myös Riverialta lehtori Minna Jäppinen kertomassa uudenlaisesta mahdollisuudesta kouluttautua varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin Riverian kautta sekä TE-toimiston edustaja chatissa vastaamassa kysymyksiin.


Tutustu tämän hetken avoimiin paikkoihin:


Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä, Liperin kunta, Liperi - hakuaika 27.12.2021 saakka

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11098433


Lastenhoitajien tehtävät (2), 2 paikkaa, Liperin kunta, Liperi - hakuaika 27.12.2021 saakka

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11097910


Varhaiskasvatuksen sijaisuudet, Liperin kunta, Liperi - hakuaika 31.12.2021 saakka

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9858693
Voit seurata suoraa lähetystä TE-liven nettisivuilla, Pohjois-Karjalan TE-palveluiden YouTube -kanavalla tai Facebook -sivujen tapahtumailmoituksen kautta. TE-live sivustolla ja YouTube-kanavalla voit esittää omia kysymyksiä osallistujille lähetyksen ajan chatin kautta, myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne Pohjois-Karjalan TE-palveluiden YouTube-kanavalle sekä TE-live -sivustolle.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.