Rentop hakee uusia nostoalan ammattilaisia!

Kiinnostaako sinua nostoalalla työskentely? Tule seuraamaan lähetystä ja tutustumaan koulutukseen sekä työtehtävään! Voit myös lähettää omia kysymyksiä chatin kautta suoraan kouluttajalle sekä Rentopin edustajille.

 

Tämän kattavan koulutuksen tavoitteena on tarjota riittävät taidot itsenäiseen työskentelyyn ajoneuvonosturin/yhdistelmäajoneuvonkuljettajana erilaisissa olosuhteissa. RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Rentop Oy:n palvelukseen ympäri Suomea ja Eurooppaa sijaitseville rakennusprojekteille. Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille.

 

Koulutuksen järjestää Mustamäen Koulutus Oy Kuopiossa 5.9.2022-8.3.2023 välillä.


Lisätietoa koulutuksesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/707814

*HUOM! Koulutuksen järjestäjä on muuttunut Mustamäen Koulutus Oy:ksi ja koulutuspaikkakunta on muuttunut Varkaudesta Kuopioon. Lisäksi Kurko Koponen Oy on jäänyt tästä RekryKoulutuksesta pois.


Seuraa suoraa lähetystä ja osallistu keskusteluun netissä TE-liven nettisivuilla. Voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, halutessasi anonyymisti. Lähetyksestä jää myös tallenne TE-liven nettisivuille.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.

CHAT-TALLENNE