Lassila & Tikanoja etsii siivoojia Teerijärvelle

Siivoojaksi Teerijärvelle? Tervetuloa seuraamaan suoraa TE-live-lähetystä torstaina 20.1. klo 13.


Lassila & Tikanoja hakee vahvistuksia tiimiinsä asiakkaalleen Teerijärvelle. Tässä tehtävässä pääsee huolehtimaan monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti niin tuotanto-, toimisto- kuin keittiötilojen puhtaudesta, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tehtäviin voi kuulua myös avustavia ruokapalvelutehtäviä kahvion puolella.


Lassila & Tikanoja etsii joukkoonsa niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisia työntekijöitä. Työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiville, kello 6:00 eteenpäin. Työt kohteessa alkavat 1.3.2022, jota ennen järjestetään perehdytys työtehtäviin ja talon tapoihin.


Miten loistaa tehtävässä? Työnantajalle tärkeintä on, että töissä ylläpidetään reipasta tekemisen meininkiä omalla valloittavalla asenteella. Tämän lisäksi työnantaja kiinnittää huomiota asiakaspalvelutaitoihin, itseohjautuvuuteen ja huolellisuuteen. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus siivousalalta, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä työhön perehdytetään. Lisäksi voimassaoleva työturvallisuuskortti ja/tai hygieniapassi on etu. Tehtävässä pärjää suomen kielen taidolla, ruotsin kielen taito on plussaa.


Mitä Lassila & Tikanoja tarjoaa työntekijöilleen? Palkattavat henkilöt saavat säännölliset työajat ja tutun kohteen, jossa työskennellä vakituisesti. Esihenkilö tukee päivittäisessä työssä ja auttaa onnistumaan. Työnantajan palveluksessa pääsee kehittymään siivousalan ammattilaiseksi. Käytössä ovat modernit ja asianmukaiset työvälineet, ja tässä kohteessa siivouskoneet ovat apuna työssä. Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja ison taloon etuuksiin kuuluu myös paljon hyvinvointi-, terveys- ja liikuntaetuja.


Mitä haluaisit kysyä työstä? Chat on auki koko lähetyksen ajan TE-live.fi-kanavalla. Voit myös lähettää ennakkoon kysymyksiä kuvan alla olevan painikkeen kautta.


Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.