Prosessiteollisuus - tulevaisuutta rakentamassa

Millaisia ovat prosessiteollisuuden työpaikat ja yritykset erityisesti Kainuussa, mutta myös muualla Suomessa?


Tässä lähetyksessä vieraamme paneutuvat prosessiteollisuuden nykytilanteeseen ja näkymiin sekä kertovat yritysten toiminnoista ja niihin liittyvistä työtehtävistä. Keskustelussa myös kesä- ja opinnäytetyöpaikat sekä työllistymis- ja kehittymismahdollisuudet alalla. 


Tule mukaan kuulemaan olisiko prosessiteollisuudessa työura juuri sinulle!


Seuraa suoraa lähetystä netissä te-live.fi-svustolla tai RekryKainuuLive YouTube -kanavalla. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä vieraille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne kaikkiin edellä mainittuihin kanaviin, joten voit katsoa lähetyksen myös myöhemmin milloin vain, sinulle sopivana aikana.

 

*****

RekryKainuuLive -hankkeen tuottamat Kainuun TE-live lähetykset tuotetaan Euroopan sosiaalirahaston tuella https://www.rakennerahastot.fi

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.