Tervetuloa, tämä on organisaation TE-palvelut saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://te-live.fi/ ja on laadittu / päivitetty 23.09.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

2. Kohtuuton rasite

Lähetyskirjastossamme on satoja livetallennevideoita vuodesta 2016 alkaen. Suurin osa videoista on avoimiin työpaikkoihin liittyviä livelähetyksiä, jotka ovat jo täyttyneet. Videot ovat kirjastossa siksi, että on mahdollista, että joku työnhakija saattaa vanhastakin rekryvideosta hyötyä, eikä jo tuotetun videon säilyttäminen aiheuta kovin suurta kustannusta hyötyyn nähden. Näiden videoiden tekstittäminen jälkikäteen aiheuttaisi kuitenkin kohtuuttoman rasitteen saatavaan hyötyyn nähden. Kaikki uudet livelähetykset tekstitetään.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Verkkolomakkeella

https://link.webropolsurveys.com/s/te-livepalautetta

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000