TE-live - Kysymme mitä sinä haluat tietää

Uskomme, että parhaaseen lopputulokseen päästään työnantajan ja työnhakijan välisessä vuoropuhelussa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin, työnantajiin ja koulutuksiin TE-livessä! Saat enemmän tietoa päätöksesi tueksi verrattuna pelkän hakuilmoituksen lukemiseen. Kysy sinua kiinnostavat asiat joko ennakkoon tai chatissa liven aikana. TE-livessä näet hakuilmoituksen taakse.

Livelähetys

TE-live on TE-toimiston palvelu, joka tuottaa livelähetyksiä verkossa.

Lähetykset muistuttavat paljon tv-ohjelmaa ja niiden tarkoitus on esitellä työpaikkoja mahdollisimman monipuolisesti ja kiinnostavasti.

Parempaa työnhakua

Työpaikkoja koskevat lähetykset ovat palvelumme ydin, joiden avulla työnhakija näkee ja kuulee avoimista työpaikoista tavanomaista työpaikkailmoitusta enemmän.

Työnantajana pääset lähemmäksi kiinnostuneisiin työnhakijoihin ja pääset esittelemään yritystäsi aivan uudella tavalla.

Roolien vaihto

Työn hakeminen on aina ollut dialogia, mutta perinteisesti työnantaja on hoitanut kysymisen, kun työnhakijan rooliin on kuulunut lähinnä kysymyksiin vastaaminen

Tämän olemme TE-livessä kääntäneet päälaelleen.

Vuorovaikutteisuus

Seuratessasi livelähetyksiä voit esittää työpaikkaa ja hakua koskevat kysymyksesi anonyymisti chatin avulla.

Lisäksi ennakkokysymysten avulla voit lähettää itseäsi mietityttävät kysymykset lähetykseen liittyen, vaikka et pääsisi livehetkellä ruudun äärelle katsomaan lähetystä.

Kuulet vastaukset lähetyksen aikana tai katsomalla tallenteen jälkikäteen.

Palaute

TE-palvelut ovat kehittäneet palvelua alusta alkaen yhdessä työnhakijoiden ja työnantajien kanssa ja palaute on ollut erinomaista. Työnhakijoista lähes 90% suosittelisi TE-live -rekrylähetyksiä samassa tilanteessa olevalle ystävälleen. Työnantajat kiittävät palvelua sen tuloksista ja helppoudesta. Kiinnostuitko?

"Paljon näkyvyyttä tehokkaasti lyhyessä ajassa"

Suosittelen TE-liveä muille työnantajille ehdottomasti sen takia, että sinä saa paljon näkyvyyttä tehokkaasti lyhyessä ajassa. Tätä oli tosi helppo lähetä kokeilemaan ensimmäistä kertaa. Tosi pienellä panostuksella (Ikean puolelta) saatiin tosi hyvä lopputulos.

Anna-Maija Korko

Recruitment Delivery Manager, IKEA Oy, Service Office

"TE-live -lähetys kuulosti niin mainiolta jutulta, että siihen innostuttiin heti!"

Järjestelyt ovat toimineet tosi hyvin. Olen ollut tosi tyytyväinen. Kaikki viestintä [TE-liven ja yrityksen välillä] on ollut todella hyvää. TE-live on osoittautunut todella merkittäväksikanavaksi meidän rekrytoinnissa.

TE-live -lähetys on meille mahdollisuus päästä paljon paremmin avaamaan tarjolla olevia työpaikkoja ja kertomaan minkälainen yhtiö me olemme. Tämä on moderni, tehokas ja hyvä tapa [tehdä rekrytointia] ja suosittelen sydämestäni.

Sami Simonen

Matkailukeskus Rauhalahti

"Yhdessätekemisen meininkiä"

Jotenkin se (video) teki sellaista yhdessätekemisen meininkiä - Hei nyt me kaikki rekrytään, et se oli jotenkin sellanen tilanne, että se ei ollut vaan esimies, joka rekryää.

Maaret Latvasalo

Vastaava sairaanhoitaja, Lomakotiyhdistys Ilonpisara ry

"He katsoivat TE-live lähetyksen ja soittivat sen takia"

TE-live -lähetyksen jälkeen meille on tullut esimerkiksi tähän OnniBus-rekryyn liittyen 15 hakemusta lisää ja joitakin yhteydenottoja.

Heiltä on kysytty siinä yhteydenoton myötä, että mistä on saanut tiedon, niin yhteydenottajat ovat vastanneet suoraan, että katsoivat TE-live lähetyksen ja soittivat sen takia.

Petri Oikarinen

Koulutuspäällikkö, TTS

"Tämä oli myös tosi hauskaa!"

Vaivaa tämä ei paljon maksa, sillä se kehys, jonka tämä porukka on jo etukäteen rakentanut, siihen on todella hyvä ja helppo astua.

Täytyy myöntää, että tämä oli myös tosi hauskaa!

Patrick Tiainen

Viestintäasiantuntija, Hätäkeskuslaitos

TE-liveä rekrytoinneissaan hyödyntäneitä yrityksiä