Kotipizza etsii uusia työntekijöitä Variskankaalle ja Kuusamoon

Haluatko tehdä vastuullista ruokaa mukavassa porukassa?

Sinua etsii Variskankaan ja Kuusamon Kotipizzat henkilöstöpalvelu Eezyn kanssa. Etsitty henkilö on innostunut oppimaan uutta sekä valmis työskentelemään laadukkaasti kovankin kiireen keskellä. Aikaisempi kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi. Pärjäät vallan hyvin asenteella ja halulla kehittyä!


Tervetuloa kuulemaan lisää mahdollisuudesta työllistyä vastuullisen pizzan maailmaan 29.9.2022 klo: 14 alkaen. Tässä TE-live lähetyksessä on vieraana Kotipizza yrittäjä Pinja Paasimaa ja Eezyn Teemu Seppänen. Voit laittaa molemmille kysymyksiä joko ennakkoon tai kysyä suorassa lähetyksessä chatin kautta, myös anonyymisti.


Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Ketjulla on lähes 300 ravintolaa halki Suomen. Kotipizza tähtää ennen kaikkea herkullisempaan pizzaan, parempaan palveluun ja hyvään mieleen. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita.


Kotipizza on hyvien puolella tekemällä parhaansa ja huolehtimalla ihmisistä ympärillään. Kotipizza luo tasa-arvoisia ja kannustavia työyhteisöjä, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittyä pizzan mestariksi. Työelämänkumppani Eezy Oyj on luomassa onnistuneita työkokemuksia, joka on heidän intohimonsa. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen ja paikalliset toimipisteet ovat franchisingyrittäjien pitämiä.


Lähetyksestä jää tallenne TE-liven nettisivuille. Kaikki tallenteet tekstitetään noin viikon kuluessa lähetyspäivästä. 

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.