Tule Front-end Developeriksi Metatavulle!

Oletko sinä Metatavun uusi Front-end Developer (Typescript, React/Angular)?


Etsitkö mielenkiintoisia projekteja ja merkityksellistä työtä ohjelmoinnin parissa? Kaipaatko rentoa ja yhteisöllistä työilmapiiriä, jossa kehitystäsi tuetaan ja työtä tehdään pilke silmäkulmassa? Etsimme nyt sinua kasvamaan yhdessä Metatavu Oy:n kanssa front end-kehityksen tehtävissä!


Jos tämä tuntuu sinun jutultasi, tule kuulemaan lisää TE-live-lähetykseen ja osallistu keskusteluun keskiviikkona 24.8.2022 klo 13.00. Mukana keskustelussa Metatavun toimitusjohtaja Jere Lauha sekä ohjelmistoarkkitehti Jari Nykänen.


Front-end kehittäjänä stackkisi koostuu TypeScriptistä ja React/Angularista, joita hyödynnät eri projekteissa. Oman kiinnostuksesi perusteella voit työskennellä taustajoukoissa laadukkaan koodin tuottamisen parissa tai suoraan asiakasrajapinnassa. Tarkempi tehtävänkuvaus tulee määräytymään valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.


Tyypillinen työpäiväsi koostuu esimerkiksi:

 • Typescript & React/Angular ohjelmistokehityksestä
 • Käyttöliittymäkehityksestä ja -suunnittelusta
 • Osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella voit osallistua myös seuraaviin tehtäviin: asiakasrajapinnassa työskentely vaihtelevissa projekteissa sekä konsultointi ja palvelumuotoilu asiakkaille.


Etsimällämme henkilöllä on:

 • Soveltuva koulutustausta
 • Vähintään kaksi vuotta aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä seuraavilla teknologioilla: Typescript, React/Angular
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Jatkuva halu kehittyä ja kasvaa ohjelmistokehittäjänä


Miksi Metatavulle?

 • Kattava perehdytys, joustavan työaika ja etätyömahdollisuus
 • Mukavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä sitoutunut työyhteisö
 • Mahdollisuus laajentaa osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaan
 • Ammattitaitoinen työympäristö, jossa töitä tehdään ammattivakavuudella, mutta ei vakavasti
 • Kattavat työsuhde-edut ja mm. ergonomiset työvälineet, laajennettu työterveyshuolto & Oura tai muu vastaava väline hyvinvoinnin seuraamiseen


Työpaikkailmoitus Työmarkkinatorilla, hakuaika päättyy 30.10.2022.

Tietoa Metatavu Oy:stä yrityksen kotisivuilla.


"Metatavu on räätälöityihin ratkaisuihin ja avoimeen lähdekoodiin erikoistunut softatalo. Me uskomme, että softabisneksen pitää olla reilua. Yhdessä tekeminen vaatii luottamusta. Se syntyy avoimuudesta, suoraselkäisyydestä ja hyvästä kommunikaatiosta." (Metatavu.fi)


Seuraa suoraa lähetystä ja osallistu keskusteluun netissä TE-liven nettisivuilla. Voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, halutessasi anonyymisti. Voit lähettää meille myös ennakkokysymyksiä. Lähetyksestä jää tallenne TE-liven nettisivuille sekä YouTube-kanavallemme Etelä-Savon TE-palvelut. Kaikki tallenteet tekstitetään noin viikon kuluessa lähetyspäivästä. 

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.