Sosiaali- ja terveysalaa sekä suomen kieltä maahanmuuttaneille!

Oletko kiinnostunut sosiaali- ja terveysalasta? Tarvitsetko kuitenkin lisää harjoitusta- sekä valmiuksia suomen kielen opiskeluun?


Tässä TE-live lähetyksessä tutustumme työvoimakoulutukseen, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneille maahanmuuttaneille. Koulutuksen tavoitteena on valmistaa opintoihin kohti hoiva-avustajan tai lähihoitajan ammattia. Koulutus sopii henkilölle, joka haluaa opiskella ja päästä töihin ihmisläheiselle alalle ja tarvitsee lisää harjoitusta suomen kielessä ja Suomessa opiskelun valmiuksissa. Suomen kielen kielitaitovaatimustaso on A2.


Tutustu tarkemmin haussa olevaan työvoimakoulutukseen:

Sosiaali- ja terveysalaa sekä suomen kieltä maahanmuuttaneille


Seuraa suoraa lähetystä ja osallistu keskusteluun netissä TE-liven nettisivuilla. Voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, halutessasi anonyymisti. Lähetyksestä jää myös tallenne TE-liven nettisivuille.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.