Kouluttaudu ja työllisty data-analytiikan alalle

Miltä kuulostaisi uusi ura data-analytiikan, informaationhallinnan ja tietojohtamisen alalla?

 

Tässä lähetyksessä esittelemme RekryKoulutusta, jossa pääset tutustumaan data-analytiikan monipuoliseen kenttään ja pääset mukaan mielenkiintoisiin käytännön tehtäviin. Koulutusohjelman tarkoituksena on työllistyä ohjelman jälkeen työsuhteeseen koulutuksessa mukana olevaan yritykseen. Mukana uusia osaajia ovat etsimässä muun muassa Collapick, Amabit, Suomen Kaukokiito Oy, Loopshore ja Medialuotsi Oy. Tässä lähetyksessä kuulemme Medialuotsi Oy:n edustajia.

 

Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit ohjelman kautta kehittyä ja työskennellä esimerkiksi data analyytikkona, Data Scientistina, Master Data -asiantuntijana, tietokanta-asiantuntijana, projektipäällikkönä, BI konsulttina tai web-analyytikkona. Avoimia rooleja on tarjolla niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin monipuolisiin liiketoiminnan kehitystehtäviin. Tehtävät tarjoavat mahdollisuuden päästä kiinni analytiikan tehtäviin ensimmäistä kertaa tai hypätä jo seuraavalle tasolle alan asiantuntijaroolissa.

 

Motivaatio ja halu kehittyä analytiikan osaajaksi ovat koulutusohjelman keskeisimmät hakukriteerit. Lisäksi toivomme sinulta soveltuvaa taustaa koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden myötä.

 

Koulutusohjelmaan voivat hakea henkilöt, jotka ovat työttömiä tai työttömyysuhan alaisia ja joiden työnhaku on voimassa. Koulutusohjelma on Pirkanmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta, joka on koulutettavalle maksuton. Koulutuspäivät toteutetaan verkon yli tapahtuvana vuorovaikutteisena kontaktiopetuksena. Koulutuksen kesto on 6 kuukautta. Koulutus alkaa 28.9.2022. Koulutus sisältää lomajakson joulun aikaan.

 

Lisätietoa koulutuksesta löydät tästä (te-palvelut.fi).

Käy katsomassa myös Sarasen sivuilta lisätietoa ja työpaikkaesittelyt täältä. (saranen.fi)

 

 

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-liven nettisivuilla tai Pirkanmaan TE-palveluiden YouTube -kanavalla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne näihin kanaviin. Tallenne tekstitetään kahden viikon kuluessa.

 

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.