Tietoturvaratkaisut ja kyberturvallisuus

Kouluttaudu RekryKoulutuksella ICT-/Tietoturva-asiantuntijaksi

ICT-/tietoturva-asiantuntijan RekryKoulutus antaa työkalut yrityksen infraan ja tukitoimintoihin liittyvien teknisten ympäristöjen hallintaan ja ongelmien ratkaisemiseen. 6 kk kestävässä koulutuksessa syvennytään mm. pilvipalveluihin ja tietoturvaan. Lähiopetuksessa opitut asiat viedään käytäntöön kumppaniyrityksissä työssäoppimisjakson aikana. Työssäoppimista tuetaan syventävillä opetusjaksoilla. 


Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilujen asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.


Lue lisää:

https://opiframe.com/ict-specialist-uusimaa-syksy2022/

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/709367


Lähetyksessä ovat mukana Opiframe Oy:sta toimitusjohtaja Jyrki Nieminen ja Sr. Project Manager Pasi Timonen, ThreeKings Oy:sta.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.