Hairlekiinin huipputiimi etsii työkavereita Vaasaan ja Seinäjoelle

Hairlekiini etsii hiusalan rautaisia ammattilaisia tai alaa opiskelevia motivoituneita tulevia osaajia Vaasan Rewellin toimipisteeseen sekä Seinäjoen Ideaparkin toimipisteeseen.


Tervetuloa seuraamaan suoraa TE-live -lähetystä torstaina 25.8. klo 11. Lähetyksessä vieraana henkilöstöpäällikkö Tiina Hakkarainen sekä palveluvastaava Marjo Hakala. Lähetyksessä saat kuulla lisää työpaikoista, työn vaatimuksista ja odotuksista.


Mitä haluaisit kysyä työnantajalta?

Chat on auki koko lähetyksen ajan TE-live.fi-kanavalla. Voit myös lähettää ennakkoon kysymyksiä kuvan alla olevan painikkeen kautta.


Hairlekiini on suomalainen hiusalan perheyritys. Hairlekiinin toiminnan perusta on olla koko perheen parturi-kampaamo, jossa asiakas voi luottaa laatuun, ystävälliseen palveluun henkilökunnan taitavissa käsissä. Työssäsi toimit hiusten asiantuntijana ja vastaat työpanoksellasi ja omalla kivalla persoonallisella tavallasi yhdessä tiimikavereidesi kanssa liikkeen laadukkaasta asiakaspalvelusta yrityksen palvelukonseptin, vision sekä arvojen mukaisesti.


Hairlekiini odottaa, että korkea asiakastyytyväisyys on myös sinulle on tärkeää ja haluat kehittää ammattiosaamistasi jatkuvasti. Lisäksi osallistut aktiivisesti kaikkeen toimipisteen toimintaan ja toiminnan kehittämiseen niin yksilönä, kuin tiimin jäsenenäkin. Hairlekiini uskoo, että jokainen tiimin jäsen voi olla tähti ja siksi he tarjoavat sinulle vahvuuksiesi mukaan myös monipuolisesti muita työ- ja luottamustehtäviä.


Kokemuksesi alalta voi olla lyhyt tai pitkä. Tärkeintä on, että omaat saman arvopohjan kuin Hairlekiinin tiimi; asiakaspalvelu ja ammattitaito sekä intohimo tätä työtä ja siinä kehittymistä kohtaan ovat heidän toimintansa keskiössä.


Vaasan avointa työpaikkaa voit hakea kuvan alla olevasta "hae paikkaa" -linkin kautta.

Seinäjoen avoimista työpaikoista voit lukea lisää ja hakea tätä kautta.


Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-live.fi:ssä. Voit esittää omia kysymyksiä osallistujille anonyymisti koko lähetyksen ajan chatin kautta. Lähetyksestä jää tallenne TE-live.fi-sivulle sekä Pohjanmaan TE-toimiston YouTube-kanavalle.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.