Full Stack -kehittäjäksi RekryKoulutuksella!

Näetkö itsesi tulevaisuudessa web-kehittäjänä?  

 

 

Kouluttaudu ja työllisty tämän RekryKoulutuksen kautta monipuolisiin ohjelmoinnin työtehtäviin Pirkanmaan alueelle. Sijoitut yhteen yhteistyöyrityksistä ja pääset heti mukaan monipuolisiin ja haasteellisiin käytännön projekteihin. Yhteistyöyrityksinä tässä RekryKoulutuksessa ovat mukana M-Files, Profirator, Gelo, CySec Ice Wall, Unseen Technologies, Toymelab sekä Suomen Terveysravinto. Koulutusohjelma toteutetaan monimuoto-opetuksena, jossa panostetaan tietopuoliseen opetukseen ja työssäoppimiseen. Koulutus sisältää 40 päivän Full Stack -ohjelmointijakson, joka keskittyy moderniin web-kehitykseen. Intensiivinen koulutusosuus sisältää 40 päivää kestävän Full Stack-ohjelmointijakson lisäksi 20 päivää osaamista syventäviä osioita kuten DevOps, UX/UI, tietoturva, pilvipalvelut ja tietokannat. Lähiopetuksessa opitut asiat viedään käytäntöön 80 päivän työssäoppimisjakson aikana.Koulutuksen kohderyhmänä on ensisijaisesti Pirkanmaan TE-toimiston ja kuntakokeilujen työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat, jotka tarvitsevat työllistyäkseen päivitystä tekniseen osaamiseensa. 

Hakijoilta toivotaan soveltuvaa tutkintoa (esim. IT-ala, ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka) tai alan työkokemusta. Lisäksi hakijoilta edellytetään vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota alaa sekä koulutusta kohtaan. Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille. 

 

Lisätietoa koulutuksesta löydät tästä. (te-palvelut.fi)  

 

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-liven nettisivuilla tai Pirkanmaan TE-palveluiden YouTube -kanavalla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne näihin kanaviin. 

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.