Työhyvinvointia ja kilpailukykyä PK-yrityksiin!

Onko yrityksesi kiinnostunut kehittämään toimintaansa työhyvinvointiin liittyvien asioiden parissa?


Työhyvinvoinnin kehittäminen on merkittävä tekijä työssäjaksamisessa ja asiaan panostamisella voi olla hyvinkin kauaskantoisia positiivisia vaikutuksia. Valtakunnallisen TYÖ2030-kehittämisohjelman myötä PK-yrityksille on tarjolla tukea tähän asiaan liittyen Työstä hyvinvointia ja kilpailuetua Etelä-Pohjanmaalle -hankkeen kautta.


Tässä TE-live -lähetyksessä työelämävalmentaja Ari Koivuniemi kertoo työhyvinvointiaiheesta tämän edustamansa hankkeen näkökulmasta. Hankkeen tavoitteena on edistää maakunnan PK-yritysten työhyvinvointia ja kilpailukykyä. Voit lähettää meille ennakkokysymyksiä tai osallistua keskusteluun livenä striimin yhteydessä olevan Chat-ikkunan kautta. Lähetyksestä jää tallenne, jonka voit katsoa jälkikäteen te-live.fi -sivustolla.


Lisätietoa hankkeesta löydät jo nyt ELYn nettisivuilta.


Tervetuloa mukaan lähetykseen ja kuulemaan aiheesta lisää!

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.