Kaikki tiet vievät prosessiteollisuuden ammattilaiseksi

Prosessiteollisuuden opiskelumahdollisuudet ovat laajat. Mitä ja missä voit opiskella tälle alalle - sen kerromme tässä lähetyksessä.


Mukana Kainuun ammattiopiston, Kajaanin ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja Prosessiakatemian edustajat. Lähetyksessä saat tietoa niin toisen asteen kuin korkea-asteen opinnoista kuin mahdollisuuksistasi kehittää osaamistasi ja opiskella lisää jos jo työskentelet alalla tai jos suunnittelet alan vaihtoa.


Seuraa suoraa lähetystä netissä te-live.fi-svustolla tai RekryKainuuLive YouTube -kanavalla. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä vieraille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne kaikkiin edellä mainittuihin kanaviin, joten voit katsoa lähetyksen myös myöhemmin milloin vain, sinulle sopivana aikana.

 

*****

RekryKainuuLive -hankkeen tuottamat Kainuun TE-live lähetykset tuotetaan Euroopan sosiaalirahaston tuella https://www.rakennerahastot.fi


 

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.