Vauriokorjauksen osaajaksi K-Auto korimekaanikkoakatemiassa

Kouluttaudu korimekaanikoksi ja luo uusi ura K-Autolla maailman johtavien automerkkien parissa!


Korimekaanikon työ on vaihtelevaa ja pitkäjänteistä, missä pääsee aidosti näkemään oman kädenjälkensä. Tehtäviin kuuluu mm. korin pintaosien vaihto- ja oikaisutyöt, lasien vaihdot sekä korin rakenneosien korjaaminen.


Sinulta toivotaan ennen kaikkea mielenkiintoa autotoimialaa ja korimekaanikon työtehtäviä kohtaan. Alan kokemus on eduksi, mutta K-Auto Korimekaanikkoakatemiassa opit kaiken alkeista lähtien.


TO 2.6.2022 klo 10.00 TE-livelähetyksessä kuulet lisää ja voit osallistua keskusteluun chatin kautta! Vieraina lähetyksessä ovat K-Auto Oy:n vauriokorjaamojohtaja Jussi Valkeapää sekä korimekaanikko Bogujevci Behar. Koulutusosuudesta on kertomassa Tavastia Koulutus Oy:n lehtori Jussi Kärkkäinen.


Lue lisää ja hakuohjeet:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/?searchPhrase=K-Auto%20Korimekaanikkoakatemia&announced=0&sort=1

https://www.k-auto.fi/

http://www.kktavastia.fi


Voit seurata lähetyksiä TE-live.fi -sivuilla sekä YouTube-kanavalla "Uudenmaan TE-palvelut". Kaikki lähetykset voit katsoa milloin vain jälkitallenteina näiltä sivuilta. Kaikki tallenteet tekstitetään noin viikon kuluessa lähetyspäivästä.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.