Kokki-myyjä koulutuksella töihin Osuuskauppa Suur-Savolle!

Haluatko työurallesi jotakin uutta? Koulutus ilman papereiden pyörittelyä – koko ajalta saat palkkaa ja koulutuksen jälkeen vakituisen työpaikan.

Olisiko nyt aika vaihtaa uudelle uralle?

Osuuskauppa Suur-Savo rekrytoi jälleen omaan kokki-myyjä koulutukseensa! Työsuhde alkaa siis heti, mutta sisältää ensimmäiset 6 kk ajan koulutusta, joka antaa valmiudet tuleviin työtehtäviin.


Hakuaika 7.11.-11.12.2022.

 

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, kenellä ei vielä ole keittiö- tai marketosaamista. Aikaisempaa työkokemusta kokin tai myyjän työtehtävistä ei tarvitse olla. Työ on vuorotyötä.

 

Lähetyksessä

Tule kuulemaan lähetykseen lisää koulutuksesta ja Osuuskauppa Suur-Savosta työpaikkana! Haastattelussa ABC Pitkäjärven liikennemyymäläpäällikkö Minna Rasa. Kuulemme lähetyksessä myös aiemman kokki-myyjä koulutuksen läpikäyneiden Sarin ja Pavelin kokemuksia työllistyä valmennusakatemian avulla Osuuskauppa Suur-Savolle.


Hakulomake:

www.suursavo.fi/kokki-myyjakoulutus

 

Tutustu Osuuskauppa Suur-Savoon netissä (suursavo.fi)

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.