Asiakaspalvelua suurella sydämellä, även på svenska

VSP – Porvoosta Poriin, från Borgå till Björneborg


Jos tykkäät puhelintyöstä, mutta puhelinmyynti ei ole sinun juttu, niin mitäs jos lähtisit asiakasneuvojaksi VSP:lle?


Vakka-Suomen Puhelin on perinteinen yritys, taival alkaa jo 1800-luvun puolelta. Toimintaa ja palveluita kehitetään kuitenkin tässä ajassa ja VSP onkin tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista Contact Center -toimijoista. Asiakasneuvojana pääset palvelemaan niin suurien kuin pienempienkin yritysten asiakkaita erilaisissa pulmatilanteissa. Tai vaikkapa vain varaat asiakkaalle matkan VR:lle.


Suurin osa asiakkaista on suomenkielisiä, men det finns också svenskspråkiga kunder. Därför söker VSP både finsk- och svenskspråkiga kundrådgivarna.


Uusia VSP:läisiä haetaan sekä Turun että Uudenkaupungin toimipisteeseen, mutta uutuutena nyt myös Poriin. Jos haluat mukaan rentoon ja kannustavaan työyhteisöön, tulehan kuuntelemaan yrityksestä lisää. Lähetyksessä on mukana VSP:ltä rekrytointikoordinaattori Inka Fried. Lähetyksessä kuulemme myös VSP:llä lähivalmentajana toimivan Nina Lindströmin mietteitä asiakasneuvojan työstä.


Jos VSP on sinulle vieras työnantaja, niin tutustuhan heihin jo ennakolta vaikka heidän nettisivujensa kautta (vsp.fi)


Voit laittaa meille jo ennakkoon kysymyksiä työhön liittyen tämän sivun yläreunassa olevan painikkeen kautta. Koko lähetyksen ajan sinulla on myös chat käytettävissäsi.


Tervetuloa!

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.