Huippuosaajaksi korkean teknologian toimialalle!

Hei korkeakoulutettu! Haluaisitko kehittyä huippuosaajaksi kasvavan ja osaajapulasta kärsivän korkean teknologian toimialalle? Ja vielä nopealla aikataululla!

 

 

Tässä lähetyksessä esittelemme Solutions Top Expert -RekryKoulutusta, joka antaa sinulle valmiudet toimia asiantuntijatehtävissä tuotekehitykseen, laadunhallintaan, liiketoimintaan sekä projektinhallintaan liittyen pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Koulutuksen kumppaniyrityksillä on aito ja todennettu rekrytointitarve. Näyttämällä osaamisesi ja motivaatiosi koulutuksen aikana - pääset työllistymään suoraan yrityksen palvelukseen sekä toimimaan vastuullisissa ja inspiroivissa työtehtävissä jatkuvasti kehittyvällä toimialalla! Koulutusohjelman tarkoituksena on työllistyä ohjelman jälkeen työsuhteeseen koulutuksessa mukana olevaan yritykseen. Mukana uusia osaajia erilaisiin rooleihin ovat etsimässä Biomensio, ColloidTek, Koneturva, LivingSkills, MX Electrix, Oseir, Save LAN, Seilo Invest, Solita ja Vexlum. Tässä lähetyksessä kuulemme Biomensio Oy:n edustajia sekä kouluttavan tahon Kasven edustajaa.

 

Koulutuksen yrityskumppanit sijoittuvat pääasiassa Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun alueelle, mutta osaajat voivat osallistua toteutukseen ympäri Suomen. Koulutus toteutetaan etäyhteyksillä, mutta osa yrityksistä vaatii myös läsnäoloa toimipisteillään. Katso siis tarkasti työnantajakumppanien tehtäväkuvaukset Kasveen sivuilta tästä. (kasve.com)


Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan (lomautettu, osa-aikatyö tai määräaikainen työsuhde on päättymässä) alaisena ja työnhakusi on voimassa. Ota tarvittaessa yhteyttä TE-palveluihin ja selvitä täyttyvätkö hakuehdot kohdallasi. Koulutukseen valittavilta henkilöiltä edellytetään korkeakoulututkintoa (ammattikorkeakoulu tai yliopisto) tai riittävästi muuta työkokemusta esimerkiksi seuraavilta aloilta: Tekninen tai teollinen ala, Fotoniikka, optiikka, mittaustekniikka, Teknologia, Ohjelmistotekniikka /ICT, Kaupalliset alat, Tutkimus- ja laboratorioala, Farmasia- ja lääkeala tai Bio- ja ympäristöala. Koulutuksen kesto on noin 4 kuukautta. Koulutus alkaa 26.9.2022. Opiskelupaikkoja on 11.


Hakijalta edellytetään hyvää kirjallista ja suullista englannin kielitaitoa. Mikäli koulutukseen valitaan englantia äidinkielenään puhuva, toteutetaan koko koulutus englannin kielellä. Osassa työssäoppimispaikoista työkielenä arjessa on englanti.

 

 Koulutukseen haku on kaksiosainen (HUOM! molemmat hakemukset vaaditaan):

1.    Sähköinen hakulomake TE-palveluille

2.    Vapaamuotoinen hakemus ja CV Kasvelle

 

Lisätietoa koulutuksesta löydät tästä (te-palvelut.fi).

Käy katsomassa myös Kasven sivuilta lisätietoa ja työpaikkaesittelyt täältä. (kasve.com)

 

 

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-liven nettisivuilla tai Pirkanmaan TE-palveluiden YouTube -kanavalla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne näihin kanaviin. Tallenne tekstitetään kahden viikon kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.