Sinustako järjestelmäintegraatioiden osaaja?

Kiinnostaako sinua tietoliikenne, ohjelmistokehitys, pilviteknologiat tai integraatiot? Haluaisitko olla suunnittelemassa ja toteuttamassa teknisiä ratkaisuja terveysalan tarpeisiin?

 

Kasvata osaamisesi uudelle tasolle ja nouse uuteen työhön Integration Academy powered by InterSystems  RekryKoulutuksen kautta! Useat työnantajat etsivät yhteensä 12 uutta tekijää kasvamaan erilaisiin ohjelmisto- ja IT-alan kehitys- ja asiantuntijatehtäviin InterSystems-ratkaisujen pariin etenkin Pirkanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueille. Uusia osaajia etsimässä ovat muun muassa Mylab, Esko Systems, Istekki, Vitec Acute sekä Meidän IT ja Talous. Tässä lähetyksessä kuulemme Mylabin ja Saranen Consulting Oy:n edustajia.

 

Koulutus on tarkoitettu niin uransa alussa oleville kuin uutta urasiirtoa tekeville kokeneemmille osaajille, joilla on kiinnostus kehittyä järjestelmäintegraatioiden ja API-rajapintojen monipuolisissa tehtävissä. Soveltuvan taustan ohjelmaan tarjoaa ymmärrys esim. ohjelmoinnista, erilaisten (terveydenhuollon) tietojärjestelmien ja sovellusten suunnittelusta tai määrittelystä, tai pilvipalveluista. Osaamisesi voi perustua opintoihin tai työkokemukseen ja myös vahva harrastuneisuus on eduksi. Tehtävissä tarvitaan myös kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia, sekä ymmärtää liiketoimintatarpeita. Voitkin siis hyötyä eri toimialojen kokemuksesta, esim. terveydenhuollosta tai kunta-alalta. Aiempi kokemus integraatioista ei ole vältättämätöntä.

 

Koulutusohjelmaan voit hakea, jos olet työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE palveluissa on voimassa. Koulutus on Pirkanmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta, joka on koulutettavalle maksuton.

 

Lisätietoa koulutuksesta löydät tästä (te-palvelut.fi).

 

 

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-liven nettisivuilla tai Pirkanmaan TE-palveluiden YouTube -kanavalla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne näihin kanaviin.

 

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.