RekryKoulutuksella Full Stack -kehittäjäksi !

Näetkö itsesi tulevaisuudessa monipuolisten verkkopalveluiden web-kehittäjänä? -Tutustu Full Stack -kehittäjän RekryKoulutukseen!


Ohjelmistot siirtyvät kovaa vauhtia verkkoon ja yrityksillä on kasvanut tarve osaajista, jotka hallitsevat monipuolisesti eri web-palveluiden tuottamisessa tarvittavat taidot. Useat yritykset Pohjois-Karjalassa etsivät nyt uusia Full Stack -osaajia. 


Koulutuksen tavoitteena on, että sen hyväksyttävästi suorittaneet opiskelijat työllistyvät mukana oleviin yhteistyöyrityksiin mm. web-palvelujen suunnittelemiseen, määrittelyyn, kehittämiseen ja ylläpitoon. Rekrytoimassa on mukana useita eri ICT-alan yrityksiä Pohjois-Karjalassa.


Koulutus kestää 6 kuukautta ja se toteutetaan ajalla: 16.11.2022-19.5.2023, lomajakso 23.-30.12.2022.


Tutustu ja hae ennen 25.10.2022: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/709360


Mukana olevat yritykset ja työpaikkakuvaukset:

- Fluent Progress RT Oy: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11659092?lang=fi

- Forward Forever: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11659104?lang=fi

- atFlow Oy: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11659040?lang=fi

 

Voit seurata suoraa lähetystä TE-liven nettisivuilla, Pohjois-Karjalan TE-palveluiden YouTube -kanavalla tai Facebook -sivuilla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne Pohjois-Karjalan TE-palveluiden YouTube-kanavalle.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.

CHAT-TALLENNE