Kouluttaudu Teolliseksi pintakäsittelijäksi Nivalaan, Ylivieskaan tai Kalajoelle

Onko sinulla työpaikka etsinnässä tai kenties olet vaihtamassa alaa?

Tämä helmikuussa käynnistyvä Teollisen pintakäsittelijän RekryKoulutus antaa tarvittavat perustiedot ja taidot työssä menestymiseen. Koulutuksen jälkeen opiskelijoilla on mahdollisuus työllistyä valitsemaansa yritykseen. Työllistäviä yrityksiä ovat Topi Keittiöt Oy, Edux Ovet Oy sekä Maler Oy.


Kalajoella (Etusivu - Kalajoki.fi) sijaitseva Topi Keittiöt Oy valmistaa kodin kiintokalusteita. Yritys on toimialallaan yksi Suomen suurimmista. Edux Ovet Oy:n tuoteperheeseen kuuluvat ulko- ja sisätilojen ovet, joita tuotetaan sekä koti- että ulkomaan markkinoille. Yritys toimii Nivalassa (Nivalan kaupunki), joka on luonnonläheinen ja virkeä pieni kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Maler Oy on sisustusrakentamisen edelläkävijä. Yritys valmistaa sisustus- ja rakennustuotteita sekä puusta että MDF:sta. Ylivieska on yli 15 000 asukkaan vilkas ja nuorekas kaupunki keskellä Pohjanmaata, Kalajoen varrella. Se on myös alueensa kaupan, palvelujen ja kulttuurin keskus.


Tässä Te-live lähetyksessä kerromme RekryKoulutuksen tavoitteista, sisällöistä ja hakuprosessista. Esittelemme työpaikkoja tarjoavat yritykset ja tapaat myös alan ammattilaisen, joka kertoo siitä, mitä teollisen pintakäsittelijän työ vaatii ja minkälaista arkinen työt on käytännössä.


Myös katsojat voivat osallistua tähän lähetykseen. Sinulla on mahdollisuus kysyä tulevalta työnantajalta suoraan juuri niitä kysymyksiä, jotka mieltäsi askarruttavat. Tai voit vaihtoehtoisesti lähettää kysymyksesi ennakkoon.


Kannattaa siis virittäytyä kanavalle, ja tarttua tilaisuuteen. Tämän koulutuksen käytyäsi, sinulla on loistava mahdollisuus työllistyä joko Kalajoelle, Ylivieskaan tai Nivalaan.


Haku koulutukseen:

Teollisen pintakäsittelyn RekryKoulutus, Topi-Keittiöt Oy, KALAJOKI (nro 704625)

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/704625

Työpaikkailmoitus: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11153459


Teollisen pintakäsittelyn RekryKoulutus, Edux-ovet Oy, NIVALA (nro 704626)

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/704626

Työpaikkailmoitus: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11153442Teollisen pintakäsittelyn RekryKoulutus, Maler Oy, YLIVIESKA (nro 703966)

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/703966

Työpaikkailmoitus: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11153480


 


Lisätietoa yrityksistä:

Topi-Keittiöt Oy:lle Kalajoelle https://www.topi-keittiot.fi/etusivu.html

Edux-ovet Oy:lle Nivalaan https://www.edux.fi/edux.html

Maler Oy:lle Ylivieskaan https://maler.fi/

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.