Kouluttaudu pilvipalveluiden hybridiosaajaksi ja työllisty!

Sinustako pilvipalveluiden hybridiosaaja?

 

 

Tämä RekryKoulutus antaa sinulle perusvalmiudet ja ymmärryksen siitä, kuinka pilvipalveluita hyödynnetään eri palveluiden toteuttamisessa ja ylläpitämisessä. Opiframen tuottama koulutus on käytännönläheinen ja projektinomainen. Tässä RekryKoulutuksessa on mukana useita rekrytoivia yrityksiä kuten CySec Ice Wall, Exove, Gofore, M-Files ja PehuTec. Tässä lähetyksessä kuullaan CySec Ice Wall Oy:n edustajia.

 

Koulutus jakautuu kolmeen pääaihealueeseen: Azureen, AWS:n ja Google Cloudiin, vahvistettuna tietoturva ja DevOps -osuuksilla. Koulutusohjelma panostaa voimakkaasti osaamisen kehittämiseen kattavalla 60 päivän intensiivisellä koulutusosuudella, jossa koulutettavien osaaminen nostetaan rekrytointiin johtavalle tasolle. Lisäksi sinulla on tämän koulutuksen aikana mahdollisuus suorittaa valintasi mukaan jopa kaksi yritysten arvostamaa sertifikaattia.

 

Jos olet halukas työskentelemään alan tehtävissä, sekä motivoitunut päivittämään ja kehittämään pilvipalveluihin liittyvää osaamistasi, niin kannattaa hakea mukaan koulutukseen. Koulutukseen valituille katsotaan eduksi alalle soveltuva koulutus ja/tai aiempi kokemus järjestelmien ylläpidosta ja hallinnasta. 

 

Voit hakea koulutukseen, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi on voimassa TE-palveluissa. Myös kuntakokeilun asiakkaat voivat hakea mukaan koulutukseen.

 

 

Lisätietoa koulutuksesta löydät tästä (te-palvelut.fi).

 

 

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-liven nettisivuilla tai Pirkanmaan TE-palveluiden YouTube -kanavalla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne näihin kanaviin.

 

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.

CHAT-TALLENNE