Projektiosaajaksi työvoimakoulutuksen avulla

Kiinnostaisiko sinua saada haltuun projektit?

Projektiosaaja-koulutuksessa saat hyvät käytännön valmiudet toimia projektipäällikkönä tai projektiryhmän jäsenenä. Koulutuksen avulla projektiosaamisen taitosi kehittyvät ja työssäoppimisen avulla voit konkreettisesti kehittää toimintaasi. Koulutus tukee osallistujan kehittymistä projektinhallinnan asiantuntijana ja osaajana. Se antaa osallistujille tehokkaita työvälineitä ja valmiuksia projektien suunnitteluun, toteuttamiseen ja johtamiseen.

Koulutuksen käyneellä henkilöllä on mahdollisuus suorittaa myös IPMA-D-sertifikaatti ja tällä todentaa oman osaamisensa jatkossa.


Tule mukaan seuraamaan TE-live-lähetystä, jossa mukana Suomen Yrittäjäopiston kouluttajat kertomassa lisää. Osallistu mukaan lähetykseen laittamalla ennakkokysymys tai kysymällä suoran lähetyksen aikana chatissa lisää.


Hakuilmoitus Kouvolan koulutukseen.

Hakuilmoitus Turun koulutukseen.Voit seurata lähetyksiämme www.te-live.fi:ssä sekä YouTube-kanavallamme "Kaakkois-Suomen TE-palvelut". Kaikki lähetykset voit katsoa milloin vain jälkitallenteina YouTubesta ja www.te-live.fi:ssä.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.