Tule osaksi maailman maukkaimpien kaalikääryleiden tarinaa!

Vaissi Oy on vuonna 1829 perustetusta maatilasta Euroopan suurimmaksi kaalikääryleiden valmistajaksi kasvanut perheyritys. Vaissilla kaalikääryleet tehdään rakkaudella ja huolellisella käsityöllä. Tuotantotilat sijaitsevat kauniissa maalaismaisemissa Keuruun Haapamäellä.


Elintarvikeala on vakaa ja turvallinen ei suhdanneherkkä toimiala. Ruokaa aina tarvitaan, joten Vaissilla työskennellessäsi annat panoksesi myös yhteiskuntamme toimivuudelle. Nyt Vaissi hakee elintarviketyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin sesonkityöhön elokuusta tammi-helmikuulle. Haussa otetaan huomioon myös oppisopimusmahdollisuudesta kiinnostuneet.


TE-livessä 2.6.2022 kuulet lisää avoimista työtilaisuuksista, pääset kurkistamaan miltä tuotannossa näyttää ja kuulet suoraan Vaissin työntekijöiltä millainen työpaikka Vaissi todella on.


Seuraa suoraa lähetystä ja osallistu keskusteluun TE-liven verkkosivuilla. Voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, halutessasi anonyymisti. Lähetyksistä jää myös aina tallenne osoitteeseen te-live.fi.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.