Kouluttaudu ja työllisty web-kehittäjäksi

Näetkö itsesi tulevaisuudessa web-kehittäjänä? Tämä RekryKoulutus voisi olla seuraava askel juuri sinun urallasi.

Tässä TE-live-lähetyksessä esittelemme RekryKoulutuksella web-kehittäjäksi -koulutusta, jonka kautta sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja työllistyä esimerkiksi web-palvelujen suunnittelemiseen, määrittelyyn, kehittämiseen ja ylläpitoon liittyviin tehtäviin. Uusia tekijöitä on etsimässä mm. THT Control, Jidoka Technologies ja Toyme Lab. Tässä lähetyksessä kuulemme kouluttavan tahon, Opiframe Oy:n, edustajaa sekä aiemmin heidän koulutuksensa käynyttä henkilöä.

 

Hakijoilta toivotaan soveltuvaa tutkintoa (esim. IT-ala, ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka) tai alan työkokemusta. Lisäksi hakijoilta edellytetään vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota alaa sekä koulutusta kohtaan. Yhteistyöyritykset painottavat valinnoissaan kokemusta/osaamista, joka on hankittu koulutuksen, harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta.


 

Löydät lisätietoa koulutuksesta tästä. (te-palvelut.fi)


Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.