Työkyvyn teemaviikko: CP-liitto - Suomen valtakunnallinen vammais- ja erityisliikuntajärjestö

CP-liitto - Ihminen lähellä


Suomen CP-liitto on valtakunnallinen vammais- ja erityisliikuntajärjestö, joka tarjoaa tukea ja palveluita arjessa ja muun muassa työllistymisessä. Kohderyhmään kuuluvat ihmiset, joilla on cp-vamma, mmc, hydrokefalia, normaalipaineinen hydrokefalia sekä heidän läheisensä. Myös ihmiset, joilla on motorisen oppimisen vaikeus tai lievempiä motoriikan vaikeuksia, kuuluvat kohderyhmään.


Lähetyksen vieraana nähdään CP-liiton toiminnanjohtaja Marju Silander. Lisäksi kuulemme työllistymiskokemuksia CP-liiton projektityöntekijä Hanna Ihantolalta. Tutustu CP-liiton julkaisemiin oppaisiin täällä: https://cp-liitto.fi/oppaat/.


Lisäksi keskustelemme avoimista työpaikoista: https://cp-liitto.fi/news/etsimme-henkilokohtaisen-avun-tyontekijo/?post_type=news&p=7299.


Osallistu lähetykseen kysymällä ja kommentoimalla chatin kautta!


Lähetyksiä voit seurata TE-live.fi - sivuilla, YouTube-kanavallamme sekä Facebook-sivuillamme. Löydät meidät nimellä "TE-live Uusimaa." Kaikki lähetykset voit katsoa milloin vain YouTubestamme myös jälkitallenteina.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.

CHAT-TALLENNE