Töihin Kainuuseen -virtuaalinen rekrytapahtuma 16.2.2023

Info näytteilleasettajille

Töihin Kainuuseen -virtuaaliset rekrytointimessut järjestetään toista kertaa ensi talvena, 16.2.2023! Tapahtumassa kuullaan inspiroivia puhujia, tarinoita työelämästä ja tulevaisuuden työstä sekä elämästä Kainuussa. Ja nyt on haku päällä näytteilleasettajiin!

Olit sitten yrityksen edustaja, yhteisön tai kolmannen sektorin toimija niin teillä on mahdollista ottaa osaa näihin maksuttomiin rekrymessuihin.


Tervetuloa seuraamaan infolähetystä tulevista virtuaalisista rekrymessuista torstaina 3.11.2022 klo 12 alkaen. Vieraiksi saapuvat TE-palveluiden Nina Vikkula ja Kajaanin kaupungin markkinointipäällikkö Milja Korhonen. Kuulemme myös puheenvuoron Korpitaxin Sami Väisäseltä.


Lähetyksessä kerromme muun muassa kuinka pääsette osallistumaan messuille ja millaisia erilaisia mahdollisuuksia teille on messuilla toimimiseen.


Houkutellaan yhdessä uutta osaavaa työvoimaa Kainuuseen!

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.

CHAT-TALLENNE