Koe unohtumaton kesäseikkailu Yhdysvalloissa!

Kesätöitä tarjolla suomalaisille korkeakouluopiskelijoille! Oletko 21-26 -vuotias ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija? Hae mukaan!

Vuodesta 1997 järjestetyn Work & Travel-ohjelman kautta Yhdysvaltoihin on lähtenyt kesätöihin jo yli 1 000 suomalaisnuorta. Amerikkalaisen viisumisponsorin ja Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto SAM:n kautta järjestyy palkallinen työpaikka, viisumiasiat ja majoitus sekä mahdollisuus tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin kymmenille korkeakouluopiskelijalle joka vuosi. Voit tehdä Yhdysvalloissa töitä noin 3 kuukautta ja halutessasi matkustella töiden päätettyä 30 päivän ajan.


Kaksi uutta kohdetta kesälle 2023!

Kesälle 2023 asiakaspalvelutyöpaikkoja on tarjolla kahdessa uudessa ja täysin erityyppisessä kohteessa – Yellowstonen kansallispuistossa Wyomingissa ja Legoland-teemapuistossa New Yorkin osavaltiossa.


Tervetuloa kuulemaan lisää työstä, hakukriteereistä sekä uusista kohteista Wyomingissa ja New Yorkissa ja minkälaisia ne ovat työpaikkoina. Vieraana lähetyksessä SAM:n toiminnanjohtaja Lena Grenat.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.

CHAT-TALLENNE