Puolanka etsii kokoaikaista projektikoordinaattoria

Muualta meille (Puolangalle) -hanke

Tervetuloa seuraamaan TE-live lähetystä 24.11.22 klo 10 alkaen.

Vieraana lähetyksessä on Puolangan kunnan elinkeinopäällikkö Heikki Kanniainen.


Muualta meille (Puolangalle) -hankkeen johtava ajatus on monipaikka-asumisen kasvava trendi sekä Puolangan kunnan kuntastrategia. Kunnan tavoitteena on hakea monipaikka- sekä maaseutuasumisesta sekä elinvoimaa että uusia asukkaita Puolangalle. Hankkeelle palkataan kokoaikainen projektikoordinaattori puoleksitoista vuodeksi. Hanke toteutetaan 1.1.2023-30.6.2024. Hankkeen toteutukseen käytetään läheisesti sosiaalista mediaa, joten sen tuntemus hakijalla on tarpeen.


Puolanka sijaitsee pohjois-Kainuussa, Manner-Suomen keskipisteessä, kauniiden vaarojen kupeessa ja on mainetta niittäneen Puolangan Pessimistit ry:n kotipaikka. Puolangalla sijaitsee myös Suomen paras retkikohde 2022: Hepokönkään vesiputous.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.