Välkommen, detta ör organisationen TE-tjänsternas tillgänglighetsutlåtande

Detta tillgänglighetsutlåtande gäller tjänsten https://te-live.fi/ och har utarbetats / uppdaterats 23.09.2022. Tjänsten omfattas av lagen om tillhandahållande av digitala tjänster, där det förutsätts att offentliga webbtjänster ska vara tillgängliga.

Vi har bedömt tjänstens tillgänglighet själv

Den digitala tjänstens tillgänglighet

Uppfyller delvis tillgänglighetskraven.

Icke-tillgängligt innehåll

2. Orimlig belastning

Vårt sändningsbibliotek har hundratals livevideor från och med 2016. Största delen av videorna är livesändningar med anknytning till lediga arbetsplatser som redan har fyllts. Videorna finns på biblioteket eftersom det är möjligt att en arbetssökande kan ha nytta av en gammal rekryteringsvideo och att det inte medför några stora kostnader i förhållande till nyttan att spara en redan producerad video. Att texta dessa videor i efterhand skulle dock orsaka en orimlig belastning i förhållande till nyttan. Alla nya livesändningar textas.

Märkte du bristande tillgänglighet i vår digitala tjänst? Berätta det för oss och vi gör vårt bästa för att åtgärda bristen

Med webblanketten

https://link.webropolsurveys.com/s/telivepalaute2024

Tillsynsmyndighet

Om du upptäcker tillgänglighetsproblem på webbplatsen ska du först ge respons till oss, d.v.s. till webbplatsens administratör. Det kan ta 14 dagar att få svar. Om du inte är nöjd med det svar du fått eller om du inte får något svar alls inom två veckor, kan du göra en anmälan till Regionförvaltningsverket i Södra Finland Öppnas i ett nytt fönster. På Regionförvaltningsverket i Södra Finlands webbplats berättas noggrant hur anmälan kan göras och hur ärendet behandlas.

Tillsynsmyndighetens kontaktuppgifter

Regionförvaltningsverket i Södra Finland
Enheten för tillgänglighetsövervakning
www.tillgänglighetskrav.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
telefonnummer växel 0295 016 000