Varastotyöntekijäksi PostNordille!

PostNord Oy, Hyria Business Institute Oy ja Kehityspiikki koulutus Oy järjestävät logistiikka-alan koulutuksen, jossa tavoitteena on kouluttaa varastotyöntekijöitä arkisin tapahtuvaan kolmivuorotyöhön PostNordin Vantaan toimipisteisiin. Aikaisempaa varastoalan koulutusta tai työkokemusta et tarvitse, sinut koulutetaan tehtävään.


Lähetyksessä koulutuksen sisällöstä ja rakenteesta sekä työstä ovat kertomassa Marko Liimatta (Hyria Business Institute), Timo Hupponen (Kehityspiikki koulutus Oy) sekä Satu Liukkonen, Ninni Tanttu ja Kati Packalén (PostNord). Osallistu keskusteluun chatin kautta, tai lähetä ennakkokysymys sivun ylälaidassa olevan painikkeen kautta!


Koulutuksen tiedot: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/704992?searchPhrase=PostNord&announced=0&sort=1


PostNord Oy: https://www.postnord.fi/


Kehityspiikki koulutus Oy: https://kehityspiikki.fi/


Hyria Business Institute Oy: https://www.hyria.fi/


Voit seurata lähetyksiämme TE-live.fi -sivuilla sekä YouTube-kanavallamme "Uudenmaan TE-palvelut". Kaikki lähetykset voit myös katsoa milloin vain jälkitallenteina näiltä sivuilta. Kaikki tallenteet tekstitetään noin viikon kuluessa lähetyspäivästä.

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.