INFO: TyöSIB-hanke työllistymisen apuna, vielä mahdut mukaan!

Lähetyksen aiheena TyöSIB-hanke. Hankkeen päätavoite on auttaa tuhansia työttömiä työllistymään seuraavan neljän vuoden aikana. Työllistämistä tekevät useat palveluntuottajat, jotka ovat työllistämisen kokeneita ammattilaisia, muun muassa Live Palvelut. Hanketta toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston, FIM:in ja palveluntuottajien kanssa.


Lähetyksessä hankkeesta kertovat FIM:in asiakaspäällikkö Sirkku Lepistö, työhönvalmentaja Iris Laaksonen Live Palveluista sekä TE-toimiston asiantuntija Marja Pälikkö. Lisäksi kuullaan kaksi työllistymistarinaa hankkeeseen osallistuneilta. Osallistu lähetykseen kysymyksin ja kommentein chatin kautta!


Työ-SIB -ohjelmaan on mahdollista päästä mukaan olemalla yhteydessä omaan vastuuvirkailijaan TE-toimistossa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tyosib.fi.


Lähetyksiä voit seurata TE-live.fi - sivuilla, YouTube-kanavallamme sekä Facebook-sivuillamme. Löydät meidät nimellä "TE-live Uusimaa." Kaikki lähetykset voit katsoa milloin vain YouTubestamme myös jälkitallenteina.


TyöSIB-kotisivut: https://tyosib.fi/

FIM: https://www.fim.com/fi/

Live Palvelut: https://www.livepalvelut.fi/sinulle/tyohonvalmennuspalvelut/tyo-sib

Entry Education: https://www.entryedu.fi/

Arffman: https://www.arffman.fi/

The Shortcut: https://theshortcut.org/

Usein kysytyt kysymykset:

Mistä seuraan suoraa lähetystä? - Voit seurata suoraa lähetystä tämän sivun ylälaidasta lähetyshetkellä.

Mikä chat? - Voit kysyä lähetyksen vierailta kysymyksiä anonyymisti chatin avulla koko lähetyksen ajan.

Entä jos en pääse livenä kysymään? - Voit myös lähettää ennen suoraa lähetystä ennakkokysymyksiä yllä löytyvästä painikkeesta ja katsoa vastaukset tallenteelta tai tallennetusta chatista jälkikäteen.

Mistä tallenne löytyy? - Tallenne löytyy tämän sivun yläreunasta suoran lähetyksen jälkeen. Kaikki tallenteet tekstitetään kahden viikon kuluessa lähetyksestä.

CHAT-TALLENNE